Arkiv tidligere generalforsamlinger fra 2011 -

På grund af tekniske krav har det været nødvendigt at "flytte" gamle referater over på en nye side.

 

Generalforsamling Lørdag den 23.april 2011, kl 13.30

Generalforsamling.
GRUNDJERFORENINGEN - SKALLERUP - PRÆSTEGÅRD
Lørdag d. 23. April 2011, kl. 13.30.

1: Til dirigent valgtes Karen Rønnebro.
 
2: Formandens beretning / Torben Bartholin.
I sin beretning kom formanden ind på behovet for at fjerne begroningen langs vejene. Det er således at vegetation på vejene ødelægger belægningen, samtidig med at den nedsætter overblikket. Der skal derfor ske en beskæring af bevoksningen. Bestyrelsen er indstillet på at betale for at beskæringen foretages. Pris 8.000-12.000 kr.
Snerydning bør man selv aftale, hvis man vil opholde sig i huset om vinteren. Grundejerforeningen varetager ikke snerydning.
Vejdagen er desværre historie. Formanden beklagede dette, men der skal nye ideer på bordet, hvis denne gode ide skal genoptages.
Foreningen har indgået et forlig med Vesterhavsgårdens Grundejerforening om vedligeholdelsen af Udemarken. Som det fremgår af regnskabet betyder det, at foreningen kan notere et tab og en indtægt, men samtidig en aftale for de kommende års vedligeholdelse af vejen.
Orkideer og lav vegetation, der afgræsses er karakteristiske elementer i naturen her ved Nørlev Strand. Det må være en opgave at gøre en indsats for at sørge for, at denne natur kan opretholdes. Bestyrelsen har derfor løbende været part i en sag om afgræsning af mosearealerne på Vesterhavsgårdens friarealer, og vi følger løbende med i, om denne kommer i stand. Det har endnu ikke været tilfældet.
Formanden kom derpå ind på Konkylievej (16), der i den oprindelige lokalplan er markeret som liggende ved en gangsti, men hvor gangstien siden hen er blevet ændret til en vej. Denne ændring af status har været gældende i mange år, og formanden slog fast, at der måtte siges at være hævd på tingenes tilstand, som de nu foreligger, uanset et ønske fra ejeren om at vende tilbage til lokalplanens bestemmelse.. Foreningens bestyrelse fik i den sammenhæng gerne en tilkendegivelse fra forsamlingen om, at man støtter bestyrelsen i denne sag.
Kysten har i det forløbne år ikke flyttet sig, hvilket mest må tilskrives de herskende vindforhold i vinterhalvåret. 
Formanden takkede bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år. 

3: Regnskab / Niels Larsen.
Blev forelagt og taget til efterretning uden bemærkninger.

4: Budgettet for næste år blev forelagt og godkendt. Kontingentet for næste år er uforandret.

5: Eventuelle forslag fra medlemmerne.
Snerydning, Christian Berg Nielsen, Brislingevej 9, forhørte sig om snerydning i vinterhalvåret – interesserede i at bruge husene om vinteren bør selv orientere sig, evt. lave en ”klub”.
Kilden, Konkylievej 16: Om gangstien - Lokalplanen er gældende, og derfor skal der oprettes en spærring mellem Konkylievej og Havkattevej således at planen atter vil være håndhævet. Kommunen er indforstået med, at der opsættes et ”blind vej skilt” med forbud mod gennemkørsel. Det at ”vejen” er en sti dokumenteres af at den er udlagt i en bredde på 6 m -, og ikke som vej, der udlægges i 8-10 bredde.
Formanden fastholdt bestyrelsens mening om sagen og fik forsamlingens tilslutning til, at man støttede op om denne holdning. 

6: Valg til bestyrelsen.
Følgende blev valgt: Niels Larsen (genvalg), Jørgen Wilhelmsen (genvalg), Torben Bartholin (genvalg) og Erik Hammer, Søslangevej 33 (nyvalg).

7: Valg af bestyrelsessuppleanter: Karen Rønnebro (genvalg), Gorm Fiedler (nyvalg).

8: Valg af revisor: Jørgen Lind Thomsen (genvalg)

9: Revisorsuppleant: Niels Tikøb Olsen, Søslangevej 8 (nyvalg).

10: Eventuelt: Kystens tilstand – her støttede forsamlingen op om, at foreningen ikke skulle tilslutte sig tiltag som sandfodring eller andre større indgribende foranstaltninger, men lade naturen råde og derved bevare den enestående natur.
Bemærk nye regler om postkasser, se  :  
http://www.postdanmark.dk/index.jsp 
Dirigenten takkede for god ro og orden og indbød til kaffe og en dejlig lagkage.
Ref. Jørgen Wilhelmsen.

Indkaldelse til generalforsamling 2012

GRUNDEJERFORENINGEN SKALLERUP PRÆSTEGAARD


Hjørring d.22.februar 2012

Grundejerforeningen Skallerup Præstegaard afholder ordinær generalforsamling

Lørdag d. 7. april 2011, kl. 13.30
Skallerup Klit Feriecenters Kursuscenter
Nordre Klitvej, Hjørring

Dagsorden:
1. Valg af dirigent
2. Formandens beretning
3. Fremlæggelse af regnskab for 2011
4. Fremlæggelse af budget for 2012, vedtagelse af kontingent for 2013
5. Eventuelle forslag fra medlemmerne
6. Valg af bestyrelse. Følgende medlemmer er på valg:
    a. Bent Jensen - modtager genvalg
    b. Erik Hammer- modtager genvalg
7. Valg af bestyrelsessuppleanter. Nuværende: Karen Rønnebro og Gorm Fiedler.
8. Valg af revisor. Nuværende: Jørgen Lind Thomsen.
9. Valg af revisorsuppleant. Nuværende: Niels Tikøb Olsen
10. Eventuelt

Ved generalforsamlingen er foreningen vært ved et kaffebord. Tilmelding på forhånd er ikke nødvendig. Vi glæder os til at se jer.

Vedlagte er:
Girokort der dækker medlemskontingent og vejbidrag, beløbet bedes indbetalt inden generalforsamlingen.

Til orientering:
Vor forenings hjemmeside, der indeholder mange relevante oplysninger om foreningen, foreningens område og de nærmeste omgivelser,  findes på adressen: 
           http://www.noerlev-strand.dk
           Find oplysninger på for eksempel denne måde:
           -klik på ”Medlemsbog 2012”
           -klik på ”Medlemsbog  pdf”
           -klik på ”Bog1” og ”rul”

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for GRUNDEJERFORENINGEN SKALLERUP PRÆSTEGAARD

På bestyrelsens vegne:
Torben Bartholin, Korsnæbvej 7, 9800 Hjørring         Tlf. 9892 3536

Generalforsamling 2012

Generalforsamling.
GRUNDJERFORENINGEN - SKALLERUP - PRÆSTEGÅRD

Lørdag d. 7. april 2012, kl. 13.30.

1: Til dirigent valgtes Jørgen Lind Thomsen, der takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indkaldt. 

2: Formandens beretning / Torben Bartholin.
Formanden takkede for det store fremmøde til generalforsamlingen (65-70 personer) og forsatte derpå med beretningen for det forgangne år.
2.1. Veje: Slåning af begroningen langs vejene er blevet foretaget i det forgangne år for at give bedre oversigt og beskytte vejenes belægning. Vejene er efter vinteren noget ”bumpede”, en af årsagerne hertil er for høj hastighed, der ødelægger vejenes belægning.
Snerydning bør man selv aftale, hvis man vil opholde sig i huset om vinteren. Grundejerforeningen varetager ikke snerydning.
2.2: Friarealerne i området: Der er to, det ene mod nord bliver fint afgræsset af kvæg. Det mindre areal midt i foreningens område er under tilgroning. Bestyrelsen arbejder med at få dette område plejet på samme vis, som det nordlige område og vil i den sammenhæng gerne høre generalforsamlingen om dette. Hegning af området vil løbe op i en 50.000 kr. skønsmæssigt.
2.3: Vesterhavsgårdens Grundejerforening: Aftalen med grundejerforeningen her lader til at holde. V G. har ikke opfyldt deres forpligtigelse til at holde deres friarealer, § 3 områder – og der verserer i øjeblikket en retssag om dette forhold, bestyrelsen følger op på dette.
2.4: Kysten: Møde med områdets grundejerforeninger, Kystdirektoratet, Hjørring Kommune og Skallerup Klit om erosionen. 
Kystdirektoratet har kun en strategi overfor tilbagerykningen af kysten, nemlig sandfodring. Anden form for kystbeskyttelse kan kun komme på tale ved bymæssig bebyggelse.
Sandfodringen er dyr, for vort område vil det dreje sig om 1,7 mil. Kroner (der verserede forskellige beløb, men i den størrelses orden), hvert 3-5 år alt efter vejret. Det akutte problem er ”vores vej”, Udemarken, som i sit andet sving fra Nørlev Strandvej ligger ganske tæt ved kysten, vel en 12-14 m fra klit foden, hvilket statistisk set giver en frist på 10 år, før vejen er direkte i fare. Før dette sker, vil fygesand fra klitten komme ind over vejen, så der skal allerede om et par år gøres noget ved det. Bestyrelsen vil drøfte sagen med kommunen. 
I den sammenhæng kan man spørge, vil vi bruge penge til sandfodring ved Nørlev Strand?
2.5: Konkylievej: Formanden fastslog at bestyrelsens holdning stadig er den samme som ved sidste års generalforsamling nemlig at stien bruges som vej. 
2.6: Udstykning af VG grund Udemarken 44: Er stoppet, der er indgivet en klage fra Danmarks Naturfredningsforening og Dansk Botanisk Forening pga. matriklens § 3 status.
2.7: Klitfredede arealer: Formanden understregede at reglerne om at hunde skal føres i snor skal overholdes og gjorde opmærksom på at reglerne kan læses på Foreningens hjemmeside. Der er opsat skiltning om, at hunde skal holdes i snor, og formanden henstillede, at man fremlagde kopier af disse regler i udlejningshuse.
2.8: Formanden takkede bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år, og gjorde opmærksom på Foreningens hjemmeside, hvor reglerne for færdslen i klitten er beskrevet.
Efter formandens beretning overlod dirigenten ordet til forsamlingen:
Søstjernevej 8, Kim Lindgren Larsen: -  Hvor mange medlemmer, 114. – Vej - kantklipning, kan folk ikke gøre det selv, jo det kunne de, men metoden med fælles klipning er at foretrække, så forholdene er ok overalt. –Vilde områder? - er området mellem Konkylievej, Hummervej, Østersvej og Udemarken, dette område er under tilgroning og bør græsses.
Udemarken 92, Arne Møller Sørensen: Sandfodring for at beskytte vejen, hvis alle betaler ca. 7000 pr medlem. (798.000), der var en del debat om hvor tit og hvor meget der burde sandfodres, hver 3. eller hvert 5. år
Udemarken 7?  - : En anden type chikane, som syd for Nørlev Strandvej? , typen i foreningens område er godkendt af politiet og afmærket efter reglerne.
Udemarken 49, Torben Nymann Toft: Løsgående heste i klitten, forbudt, udlejerne ved det – fornyet henvendelse til udlejerne.
Udemarken 48, Henrik Nordentoft m.fl.: Ko afgræsning af fællesarealerne.

Debat: Hvad mener I om sandfordring?  Et sandfodringslav med differentieret kontingent blev foreslået.
Bestemt ikke en nem flytning af Udemarken, hvor skal den flyttes hen?
Erik Hammer, hvad er der af muligheder for at flytte vejen. Foreslår at lade bestyrelsen arbejde med sagen i et samarbejde med kommunen.
Susanne Sander, Udemarken 70, Temamøde om kystsikring, kommunens indstilling er, at der kun laves helårs kystbeskyttelse ved en bymæssig bebyggelse, ellers ikke, årsag bl.a. De helt uoverskuelige økonomiske udgifter.. Et sandfodringslav vil måske gøre samarbejdet med kommunen mere komplekst?
Udemarken 48: Kystsikringen i Lønstrup og Skallerup har gjort meget stor skade.
Konkylievej 14, Marianne Ebsen m.fl.: Hvad er årsagen til, at der skal laves noget om udfor Konkylievej 16?
Konkylievej 16, Flemming Kilden Nielsen: Udlagt som en sti og skal bevares som sti pga. forholdene på stedet, stiens bredde og placeringen tæt ved nyt sommerhus.
Havkattevej 4, Jonna Moesgaard Henriksen: 25-40 år brugt som en vej, uden problemer, en spærring (skilt eller bom) vil medføre store problemer med adgang for beboere, brandbiler, varebiler postvæsen mv.
Bestyrelsens indstilling er stadig den samme som ved sidste års generalforsamling.
Udemarken 44, hans Jørgen Andersen: Forundret over bestyrelsens indsigelse overfor udstykning af Udemarken 44, specielt formuleringen i henvendelsen fra bestyrelsen til ejerkredsen. Det ville have været at foretrække, hvis bestyrelsen havde kontaktet ejerne, som opfatter udstykningen som en passiv udstykning foretaget 1989.
Formanden. Formanden beklagede et uheldigt ordvalg i indsigelsen.
Løbende sag  jfr. tidligere i ref.
Bestyrelsens holdning til friarealerne er at de skal plejes så den enestående og smukke natur bevares med orkideer og lav bevoksning frem for det tætte krat af havtorn og andre buske, der vil dominere hvis vi ikke gør noget.
Afsluttende: Forsamlingen viste ved afstemning, håndsoprækning, at man støttede op om sidste års vedtagelse vedr. Konkylievej 16.

3: Regnskab / Niels Larsen. Blev forelagt og taget til efterretning.

4: Budgettet for næste år blev forelagt og godkendt. Kontingentet for næste år er uforandret 200kr.

5: Umiddelbart ingen forslag. En henvendelse fra flere medlemmer ved Udemarken dateret den 3.januar 2012 er ikke bestyrelsen bekendt, men er her vedlagt som et bilag. Formanden beklagede, at forslaget ikke var på dagsordenen, men havde ikke modtaget henvendelsen. Der var enighed om, at de punkter der er omtalt i henvendelsen var blevet behandlet af forsamlingen.

6: Til bestyrelsen blev Bent Jensen og Erik Hammer genvalgt.

7: Til bestyrelses suppleant blev Karen Rønnebro genvalgt og Henrik Nielsen blev nyvalgt.

8: Som revisor blev Jørgen Lind Thomsen genvalgt.

9: Som revisorsuppleant blev Niels Tikøb Olsen genvalgt.

10: Eventuelt, Nyt vejskilt ved Hummervej, er bestilt. Slet ingen løse hunde – fare for vildtet, reglerne skal følges. Hegnene lags husene ved Udemarken, er et privat anliggende.

Referentens bemærkning: Desværre fremgik det ikke altid tydeligt, hvem der talte. Jeg har valgt udfor den enkelte adresse, at skrive navnet fra Foreningens ejer liste.

Som ref.
Jørgen Wilhelmsen

Generalforsamling 2013

GRUNDEJERFORENINGEN    SKALLERUP  PRÆSTEGAARD

Afholdelse  af Generalforsamling
Grundejerforeningen   Skallerup  Præstegaard  afholder  ordinær  generalforsamling

Lørdag  d. 30. marts 2013,  kl. 13.30
Skallerup  Klit Feriecenters  Kursuscenter
Nordre  Klitvej,  Hjørring
Dagsorden:
1. Valg af dirigent
2. Formandens  beretning
3. Fremlæggelse   af regnskab  for 2012
4. Fremlæggelse   af budget  for 2013, vedtagelse  af kontingent  for 2013
5. Eventuelle  forslag  fra medlemmerne
6. Valg af bestyrelse.  Følgende  medlemmer  er på valg:
Jørgen  Wilhelmsen-modtager  genvalg
Niels  Larsen-modtager genvalg
Torben  Bartholin-modtager  ikke genvalg
7. Valg af bestyrelses suppleanter. Nuværende:  Karen Rønnebro  og Henrik Nielsen.
8. Valg af revisor.  Nuværende:  Jørgen  Lind Thomsen.
9. Valg af revisorsuppleant.   Nuværende:  Niels Tikøb  Olsen
10. Eventuelt

Ved generalforsamlingen   er foreningen  vært ved et kaffebord.  Tilmelding  på forhånd  er ikke nødvendig.  Vi glæder  os til at se jer.
NB. Frist for evt. indsendelse  af punkter  til dagsordenen  er 1. februar ..
Vedlagte  er:
Girokort  der dækker  medlemskontingent   og vejbidrag,  beløbet  bedes  indbetalt  inden generalforsamlingen.
Til orientering:
Vor forenings  hjemmeside,  der indeholder  mange relevante  oplysninger  om foreningen, foreningens  område  og de nærmeste  omgivelser,   findes på adressen:
http://www.noerlev-strand.dk 
Find oplysninger  på for eksempel  denne måde:
-klik på "Medlemsbog   2013"
-klik på "Medlemsbog    pdf"
-klik på "Bogl"   og "rul"
Med venlig hilsen
Bestyrelsen  for GRUNDEJERFORENINGEN     SKALLERUP  PRÆSTEGAARD
På bestyrelsens  vegne:
Torben  Bartholin
Korsnæbvej  7
9800 Hjørring          Tlf. 9892 3536

Referat Generalforsamling 2013

Referat fra generalforsamling Grundejerforeningen Skallerup Præstegård lørdag d. 30 marts 2013

1. Valg af dirigent

Jørgen Thomsen blev valgt som dirigent. Han konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

2. Formandens beretning.

Vejene

Tilstand:Vejene er slidt i nogle sving, men ellers i god stand. De er vedligeholdt som sædvanligt, bl.a. genoprettelse af bump og tromling.

Bump og pæle:Ved sidste års generalforsamling blev det foreslået, at der opsættes pæle i stedet for bump, men tilladelse til det kan ikke gives pga. klitfredningen. Politiet gav tilladelse til bumpene.

Bevoksning langs vejene:Der opfordres til atde enkelte grundejere plejer egne arealer langs vejene.

Snerydning

Kun lidt sne i år. Snerydning tager grundejerforeningen sig ikke af.

Friarealer

Arealerne er botanisk set meget værdifulde og DanmarksNaturfredningsforening undersøger i øjeblikket muligheden for at rejse en fredningssag for vore 2 friarealer (fællesarealer). Det er dels Nørlevkæret og fællesarealet mellem Udemarken, Hummervej og Søslangevej. Der ønskes fredning fra vores område ud til det store græsningsområde ved Vandplasken.

Kysten

Kysten ud for foreningens område har klaret året godt og kun lidt få skader.

Udemarken trues af sand, da der allerede på nuværende tidspunkt, ved svinget i den sydvestlige ende, er sandflugt fra en nydannet vandreklit.

Bestyrelsen har rettet henvendelse til Hjørring Kommune og bedt om, at der indledes en undersøgelse for på sigt at finde nye muligheder for at lede trafikken ad anden vej til og fra de over 150 huse i området. Det er sikkert at vejen på et eller andet tidspunkt må lukkes, men ingen ved hvornår det sker.

Hvis sandet giver trafikale problemer, er kommunens svar, at vi selv må finde en løsning. Bestyrelsen er derfor i færd med at planlægge nød tilkald af gravemaskiner. Oplysninger vil komme på hjemmesiden i efteråret.

Vesterhavsgaardens Grundejerforening er kontaktet angående et samarbejde, og der ventes svar i efteråret.

Sandfodringsgruppen, som blev nævnt sidste år, har været aktiv. Vor forening har med de gældende vedtægter ingen muligheder for at deltage i eller udføre kystbeskyttelses aktiviteter. Formanden har deltaget i møderne og opfordrer til at også den kommende bestyrelse deltager i møderne for at være orienteret om de aktiviteter, der sættes i gang og som evt. kan påvirke nedbrydningen af vor kyststrækning.

Konkylievej

Kommunen mener, at vejen skal lukkes, da det er en sti. Bestyrelsen ønsker at der kommer et skilt med gennemkørsel forbudt i begge ender og ikke en spærring. Der ansøges kommunen om tilladelse til skiltning i stedet for spærring.

Formandens beretning godkendes.

3. Fremlæggelse af regnskab for 2012

Regnskabet fremlægges og godkendes. Der er ikke noget specielt at bemærke. Alle indbetalinger er gået ind.

4. Fremlæggelse af budget for 2013

Budgettet og forslag til kontingent for 2013 godkendes.

5. Eventuelle forslag fra medlemmer

Ingen fremkomne forslag

6. Valg af bestyrelse

Torben Bartholin træder af. Jørgen Wilhelmsen og Niels Larsen genvælges Else Jægersdorf er valgt som nyt bestyrelsesmedlem.

Bestyrelsen konstitueres som flg.

Erik Hammer: Formand, Niels Larsen: kasser, Jørgen Wilhelmsen: sekretær og ansvarlig for hjemmesiden, Bent Schøtt Jensen: Ansvarlig for veje, Else Jægersdorf: foreliggende arbejde.

7. Valg af bestyrelsessuppleanter

Henrik Nielsen genvælges, Karen Rønnebro ønsker ikke genvalg og Niels Tikøb Olsen vælges som ny bestyrelsessuppleant.

8. Valg af revisor

Jørgen Lind Thomsen genvælges.

9. Valg af revisorsuppleant

Niels Tikøb Olsen genvælges

10. Evt.

Bestyrelsesmedlem Bent Jensen holder tale for afgående formand Torben Bartholin, der siden 2001 har været formand for bestyrelsen. Torben takkes for ihærdigt, vedholdende og godt arbejde i alle årene.

Det foreslås at vejen først renoveres om efteråret.

Der forespørges om mulighed for deltagelse i sandfodring. Bestyrelsen oplyser, at dette for nuværende ikke er muligt, da der i givet fald skal en vedtægtsændring til. Der gøres opmærksom på, at det skal stilles som et forslag til en vedtægtsændring.

Der opfordres til at bestyrelsen er på forkant med hensyn til Udemarken og evt. nedlæggelse af den.

 

                                                                                                     Nørlev d. 21. februar 2014

 

Afholdelse af Generalforsamling

 

Grundejerforeningen Skallerup Præstegaard afholder ordinær generalforsamling

 

Lørdag d. 19. april 2014 kl. 13.30

 Skallerup Klit Feriecenters Kursuscenter

Nordre Klitvej, Hjørring

 

Dagsorden:

1.                            Valg af dirigent

2.                            Formandens beretning

3.                            Fremlæggelse af regnskab for 2013

4.                            Fremlæggelse af budget for 2014 samt vedtagelse af kontingent for 2014

5.                            Eventuelle forslag fra medlemmerne

6.                            Valg af bestyrelse. Følgende medlemmer er på valg: Bent Jensen, Erik Hammer

7.                            Valg af bestyrelsessuppleant. Nuværende: Henrik Nielsen.

8.                            Valg af revisor. Nuværende: Jørgen Lind Thomsen.

9.                            Valg af revisorsuppleant. Nuværende: Niels Tikøb Olsen

10.                        Eventuelt

 

Ved generalforsamlingen er foreningen vært ved et kaffebord. Tilmelding på forhånd er ikke nødvendig. Vi glæder os til at se jer.

 

Vedlagte er:

Girokort der dækker medlemskontingent og vejbidrag. Beløbet bedes indbetalt inden generalforsamlingen.

 

Til orientering:

Vor forenings hjemmeside, der indeholder mange relevante oplysninger om foreningen, dens  område og de nærmeste omgivelser, findes på adressen:

 

http://www.noerlev-strand.dk

Find oplysninger på for eksempel denne måde:

-klik på ”Medlemsbog 2013”

-klik på ”Medlemsbog  pdf”

-klik på ”Bog1” og ”rul”

 

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for GRUNDEJERFORENINGEN SKALLERUP PRÆSTEGAARD

 

På bestyrelsens vegne

Erik Hammer

Tlf. 20825341

Mail: famham@live.dk

 

 

 

                                                                 

Referat, generalforsamlingen i Grundejerforeningen Skallerup Præstegård..

Referat, generalforsamlingen i Grundejerforeningen Skallerup Præstegård..

19.april 2014

Referent: Jørgen Wilhelmsen

Dirigent: Jørgen Lind Thomsen

1- Valg af dirigent, Jørgen Lind Thomsen

2- Formandens beretning v/ Erik Hammer:

Formanden takkede bestyrelsen for samarbejdet igennem det forgangne år.

Grusvejene: Vejene ejes privat. Vedligeholdes en gang årligt, der er to problematiske steder i vejsystemet: Indkørslen til Udemarken ved Købmanden, hvor der dannes store huller, bestyrelsen har fået asfalteret, så vi måske har løst problemet. S-svinget på Udemarken, udbedret her for nylig, Den almindelige vejvedligeholdelse vil finde sted umiddelbart efter denne generalforsamling.

Hastighedsgrænser: Håndværkere kører generelt for stærkt. "Stærkt skilt: Det støver ad H til, sænk farten"

Klitterne: Udblæsnings-hullet ved S-svinget i klitrækken: Klitsynet kan eventuelt give tilladelse til at gøre noget ved sagen.

Møde med Kommunen om vejforholdene: Vi skal selv sørge for at man kan komme til og fra grundene, derfor må der arbejdes på at finde en god løsning, formanden kom ind på:

1) Skråne vejen henover den klitfredede grund, som danner "hjørne" ved S-svinget på Udemarken, men det kan være et klitfredningsproblem

2) Stien under Lien mellem Søslangevej og Indermarken, der er forskellige indvendinger, oversigt, støj- og støv gener mv.

3) Vejen mellem Vesterhavsgårdens grundejerforening og os er aldrig anlagt, men vil give en stor omkørsel for en del medlemmer af foreningen. Men der findes en anden løsning, en vej tættere på havet yderst på Vesterhavsgårdens areal.

4) Vejen tæt op under Lien, men det er fredet. Fredningsbestemmelsen giver dog mulighed for at der kan etableres en vejforbindelse.

Lokalplanen 480.7: Sti på Lokalplanen (Konkylievej), men den er i 25 år blevet brugt som vej, for tre år siden blev der rejst en sag om brugen af stien-vejen, således at vejen skulle være sti i fremtiden. Resultatet er blevet, at det er en sti. Inden den 14. marts 2014 skulle Grundejerforeningen anbringe sten, som markering af og blokering af stien. (Endelig placering er ikke afgjort). Kommunen smøler med skiltningen - forventelig skiltning, men ikke sket endnu d.d.

Sandfodring: Formanden redegjorde for principperne for en fodring. Kystsikring vha. store sten er nu ulovlig. Kystdynamikken på nordsiden af høfderne ved Skallerup klit gør sandfodringen nærmest uanvendelig. Hvis vi skulle sandfodre, Grundejerforeningerne ville få lov, ville det koste 1000 kr. pr meter – 1, 7 millioner kroner, vi ville skulle betale, men vi er ikke interesseret.

Nedkørslen til stranden: Nørlev Strandvej bør skrånes ned mod klitfoden, så vi undgår bagsideerosionen ved det "næs" som nedkørslen til stranden i øjeblikket udgør. Bagsideerosionen, som jo bl.a. er skyld i udblæsningen ved S-svinget.

Naturstyrelsen: Har givet Hjørring Kommune lov til at sandfodre ved nedkørslen ved skrabning på stranden, hvilket vi må vende os imod.

Fredningsforslag: Fredning af fællesarealer. Formanden præsenterede et kort over det stillede forslag- Fællesarealerne ejes ikke af Grundejerforeningen. Fredningen skyldes den enestående flora i engene. Der har ikke været gjort indsigelse mod fredningsforslaget.

Indlæg:

Søstjernevej 8, Niels Tikøb Olsen: Kørsel på stranden, nej. Vi burde lave en indhegning, hvor bilerne kunne parkere.

Udemarken, Torben Bartholin: Sandet på vejen ved S-svinget, jeg mener ikke det kan udskydes over længere tid med hensyn til at reagere på udblæsningen og sandfygningen. Med hensyn til Vesterhavsgården, er det ikke realistisk med en gennemkørsel – Sandfodring på stranden fra stranden, det får de ikke lov til, de skal ikke regne med en tilladelse fra min side.

Konkylievej 16, Flemming Kilden Nielsen: Kørsel på stien er ikke mulig, Hvor stenene er sat, et mysterium. Håber på et forlig mht. placeringen.

? Udemarken 16,? Klitsyn 2013: Halmballer i hullet ved S-svinget, ikke sket endnu, endnu ved sidste års klitmøde

Formanden: Desværre ses flere løse hunde, reglerne er således, at man imellem den 1. 10 til den 1.4 må have løse hunde på stranden. Indenfor i sommerhusområdet er det ikke lovligt at lade hunden gå frit.

Lørdag den 14. juni kl. 10-12 mødes vi ved lågen ind til Nørlev Kæret, og så går vi en tur. Ikke i rødt tøj. Se nærmere om kæret på Hjemmesiden.

Beretningen er godkendt.

3. Regnskab, der skal desværre rykkes for betaling hos en 10 stykker for at få pengene. Besked om hussalg ville være rart. Regnskabet blev godkendt.

4: Vedtagelse af kontingent, 200 kr.

5: Der er ikke indkommet forslag til bestyrelsen

6: Genvalg af Bent Jensen og Erik Hammer.

7: Suppleant, Genvalg af Henrik Nielsen

8: Valg revisor. Genvalg af Jørgen Lind Thomsen

9: Valg revisor suppleant. Genvalg af Niels Tikøb Olsen

10: Eventuelt: Alt kan drøftes. Mikael Hansen, Konkylievej 8, Store salgsskilte, det skæmmer, vi vil gerne have skiltene skal væk på Udemarken. Udemarken debat om vedligeholdelse, vejen ødelægges specielt i vinterhalvåret, men repareres om sommeren. Nuværende ordning er begrundet i mulighederne for at reparere vejen netop er om sommeren, og brugen af vejene er begrænset i vinterhalvåret. Posten, renovationen og servicebiler kører for stærkt.

Hummervej 10, Rønnebro, Personlig henvendelse til fartglade hjælper måske bedst.

Formanden, tak for god ro og orden.

 

 

Del siden